Thuisverpleging
Midden-Limburg

Kwaliteitsvolle verzorging op maat!

Ons team

Ons team werkt per ronde met 2 (max. 3) verpleegkundigen.
Jeroen & Rebecca verzorgen samen hun patiënten in de volledige regio Genk.
Edith & Bas werken hoofdzakelijk in de regio Boxbergheide, Winterslag en Bokrijk.
Ingrid en Jutta werken samen in de regio Genk en Diepenbeek

Team Thuisverpleging Midden-Limburg

Jeroen Evens is de persoon die al verschillende jaren de droom heeft om een team van zelfstandige verpleegkundigen te verenigen. Een team van verpleegkundigen met elk zijn eigen kwaliteiten en ervaringen zodat ze elkaar kunnen helpen / ondersteunen waar nodig.

Hieruit is het idee ontstaan om "CVBA Thuisverpleging Midden-Limburg" op te richten.

CVBA Thuisverpleging Midden-Limburg werd opgericht in augustus 2017.

Team Thuisverpleging Midden-Limburg

Jeroen Evens

Oprichter / Verpleegkundige

Jeroen heeft specifieke ervaring in de algemene verpleegkunde, abdominale heelkunde, stomazorg, alle soorten wondzorgen, hartbewaking, hartkatheterisatie en thuisverpleging.

Jeroen Evens

Rebecca Peeters

Verpleegkundige

Rebecca werkt al 10 jaar in de thuisverpleging. Ze heeft specifieke ervaring in de algemene verpleegkunde met optie psychiatrie gericht naar de ouderenzorg. Ze is referentieverpleegkundige wondzorg.

Rebecca Peeters

Edith Desair

Verpleegkundige

Edith heeft meer dan 20 jaar ervaring in de thuisverpleging en is pedicure (gespecialiseerde voetverzorging).

Edith Desair

Bas Gijbels

Verpleegkundige

Bas is begin 2017 gestart als gemotiveerd thuisverpleegkundige. Hij heeft via 'Pallion' de opleiding 'Pijn- en symptoomcontrole binnen de palliatieve zorgen' gevolgd.

Bas Gijbels

Ingrid

Verpleegkundige

Ingrid is in 1997 afgestudeerd als verpleegkundige. Ze deed haar eerste ervaringen op in het St.Jozefziekenhuis in St.Truiden en vanaf januari 2000 werkte ze in het Salvatorziekenhuis in Hasselt. Dit op de diensten neuro-chirurgie en gastro-intestinale geneeskunde. Op deze laatste dienst werd haar kennis in de oncologie sterk verruimd. Sinds 2010 combineerde ze haar job als nachtverpleegkundige met thuisverpleging in bijberoep. In september 2016 koos ze volledig voor de thuisverpleging. In juli 2018 werd ze één van ons team!

Ingrid

Jutta Vaes

Verpleegkundige

Jutta heeft een jarenlange ervaring in het ziekenhuis opgebouwd. Ze is daarna in thuisverpleging terecht gekomen, waar ze echt haar ding gevonden heeft. Sinds 2021 aan het werk binnen onze groep

Jutta Vaes